Gökçepınar Çilek Ve Kiraz Festivali Yapıldı

Samsun'da 13. Gökçepınar Çilek ve Kiraz Festivali düzenlendi.Samsun'un Canik İlçesi'ne bağlı Gökçepınar köyünde düzenlenen 13....

Samsun'da 13. Gökçepınar Çilek ve Kiraz Festivali düzenlendi.

Samsun'un Canik İlçesi'ne bağlı Gökçepınar köyünde düzenlenen 13. Geleneksel Çilek ve Kiraz Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festivale Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Vekili Ahmet Haşim Baki, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti İlçe teşkilat üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Canik Belediye Başkanı Oszman Genç, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Milletimizin oyunlara gelmeyeceğine inanıyorum.Bir olursak beraber olursak başaramayacağımız iş yok. Festivaller bizim en önemli gelenek göreneklerimizdendir. Bu tür şenlikler insanlar arasındaki birlik ve beraberliği artırmakla birlikte insanların sosyalleşmesi ve dostluklar kurmasına vesile olmaktadır. Hepimizin tek gayesi var, o da şehrimizi, ülkemizi daha yukarıya taşımak. Hep birlikte ortak akılla çok şeyler yapabiliriz. Şehrimiz için, ülkemiz için üretmeliyiz. Birlik beraberlik içerisinde başaramayacağımız iş olmaz" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Başkan Genç ve protokol üyeleri yarışmaya katılan çilekleri tadarak kontrol etti. Kiraz ve çileklerin görücüye çıktığı festivalde gün boyunca yerel sanatçılar söyledikleri şarkılarla vatandaşları eğlendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: