Gökdeniz Karadeniz'den, Trabzonspor'a Destek

Rusya Premier Ligi ekiplerinden Rubin Kazan takımında forma giyen Trabzonspor’un eski futbolcusu Gökdeniz Karadeniz’in, bordo-mavili...

Rusya Premier Ligi ekiplerinden Rubin Kazan takımında forma giyen Trabzonspor’un eski futbolcusu Gökdeniz Karadeniz’in, bordo-mavili kulübe 500 bin dolarlık ekonomik katkı yaptığı bildirildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, kulübe takım kaptanı ve futbolcu olarak uzun dönem başarıyla emek veren oyuncunun, örnek bir tavır sergilediği duyuruldu. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Gökdeniz Karadeniz, kulübümüze 500 bin dolarlık ekonomik katkıda bulundu. Trabzonspor’un kendisine kattığı değerlerin parayla ölçülemeyeceğini ifade ederek, böylesi örnek bir tavır sergileyen oyuncumuzu benzersiz davranışı nedeniyle kutluyor, kendisine teşekkür ediyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: