‘gökdere Zeyin Ve Zeytinyağı Festivali’ Son Erdi

Hatay’ın Erzin ilçesinde 3.’sü düzenlenen Gökdere Zeyin ve Zeytinyağı Festivali’ yamaç paraşütü ve ateş gösterisi...

Hatay’ın Erzin ilçesinde 3.’sü düzenlenen Gökdere Zeyin ve Zeytinyağı Festivali’ yamaç paraşütü ve ateş gösterisi etkinlikleriyle sona erdi.

İlçeye bağlı Gökdere Köyü’nde 3. kez düzenlenen festivali, Gökdere Köyü İlköğretim Okulu’nda düzenlenen etkinliklerle son buldu.

İki gün süren festival etkinliklerinde, trap atışları, yamaç paraşütü ve ateş gösterisi nefes keserken, şehitler için yemek de terip edildi. Etkinlikler, Çankaya Üniversitesi Halk Dansları Topluluğu, Bartın Belediyesi Dans Topluluğu ve Mamak Belediyesi Dans Topluluğu gösterileriyle son buldu.

Reklam
Reklam

Kapanış töreninde konuşan Festival Komitesi Başkanı Aziz Öktem, “İki yıl önce başlattığımız Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’ndeki amacımız köyümüzün simgesi olan zeytini ve zeytinyağını ülke genelinde tanıtmaktır. Festivalde bizlere gerek maddi gerekse manevi olarak destek olanlara teşekkür ederim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: