Gökhan İnler'in parmağı kırıldı, kimse bilmedi

Dinamo Kiev karşısında sağ ayak parmağını kıran Gökhan İnler'in sakatlığının Ç.Rizespor maçından önce gizlendiği ortaya çıktı.

Kartal’da Gökhan İnler’in, sağ ayak parmağındaki kırığın medyadan saklandığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlı teknik heyet, Çaykur Rizespor deplasmanında forma giyemeyen tecrübeli futbolcunun parmağında yaşadığı ciddi problemi Dinamo Kiev maçı öncesi herkesten gizlediği belirlendi.

Gökhan İnler’in parmağındaki problemin medyada yer alması halinde rakip futbolcuların bu oyuncunun üstüne oynayabileceğini hesap eden teknik heyetin tedbir amacıyla sakatlığı sakladığı öğrenildi. Teknik Direktör Şenol Güneş’in isteğiyle başarılı futbolcunun yaşadığı sıkıntı tesislerin dışına çıkarılmadı.

Reklam
Reklam

QUARESMA'YA UYARI

Çaykur Rizespor maçının ikinci yarısında yedek kulübesine giderek pas alamamaktan şikayetçi olan, karşılaşmanın ardından Atiba Hutchinson ile tartışan Ricardo Quaresma hem teknik heyetin hem de yönetim kurulunun tepkisini çekti.

Portekizli yıldızın agresif tavırlarından rahatsız olan Şenol Güneş ve idarecilerin bu konuda harekete geçeceği belirtildi. Quaresma’nın kırmızı kart görme riskini sürekli üzerinde taşıdığını düşünen siyah-beyazlıların bu konuda tecrübeli futbolcuyu toparlanması için uyaracakları aktarıldı. Yöneticiler, Çaykur Rizespor maçında Atiba ile yaşadığı tartışma nedeniyle de Quaresma’nın dikkatini çekecek.

Anahtar Kelimeler: