Gökhan, İzmir'in Gururu Oldu

Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Gökhan Çelik, bir ilke imza atarak, Türkiye'de...

Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Gökhan Çelik, bir ilke imza atarak, Türkiye'de ilk kez erkekler Volo branşında bronz madalya aldı. Hırvatistan'ın Pazin Kenti'nde, 2-9 Eylül 2012 tarihlerinde gerçekleştirilen Avrupa Volo Şampiyonası’nda ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden genç sporcu, Avrupa üçüncülüğünü elde etti.

Bocce Milli Takımı'nın değişmez sporcularından olan, Volo ve Petank baranşlarında bütün atış oyunlarının Türkiye rekorlarını kazanan Çelik, ulusal karşılaşmalarda kazandığı madalyalara Avrupa üçüncülüğünü de eklemiş oldu.

Reklam
Reklam

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, genç sporcunun 11 yaşında bocce sporuna başladığını ve spor kulübüne gelmesiyle birlikte başarı ivmesinin sürekli yükseldiğini belirterek, "Henüz 17 yaşında ülkemizi uluslararası arenada ilk madalyanın sahibi yapan Gökhan Çelik ile gurur duyuyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz