Gökhan Süzen'e Eski Takım Arkadaşlarından Destek

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Beşiktaş'a transferi gerçekleşen Gökhan Süzen'e takım arkadaşlarından destek geldi. Takım arkadaşları, Gökhan...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Beşiktaş'a transferi gerçekleşen Gökhan Süzen'e takım arkadaşlarından destek geldi. Takım arkadaşları, Gökhan Süzen'in Beşiktaş'ta da başaralı olacağını inandığını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Belek'te devam ediyor. Dün gece Beşiktaş'a transferi biten Gökhan Süzen, takımın antrenmanına katılmayarak otelde çalıştı.

Takım kaptanı Ekrem Ekşioğlu, "Gökhan'ın transferi bitti gibi. Kendisi benim oda arkadaşımdır. Her zaman kendisi ile beraberdim. Transferi hayırlı uğurlu olsun. Bu yeni yolda ona başarılar diliyorum. Kendisi yaşının üzerinde olgunlukta davranış gösterir." dedi. Ekrem, Gökhan'ın Beşiktaş'ta da başarılı olacağına inandığını ifade ederek, şunları kaydetti: "Ben Gökhan'ın büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Beşiktaş'tan da milli takıma kadar yükselecektir."

Reklam
Reklam

Takımın tecrübeli savunma oyuncusu Kamil Zayatte de, şunları ifade etti: "Gökhan'a gittiği yeni kulübünde başarılar diliyorum. Artık onun eksikliğine alışık oynamaya alışmalıyız. Kendisi adına önemli bir kariyer olacaktır."

Takımın golcüsü Webo ise Gökhan Süzen'in Beşiktaş'a transfer olmasının takım adına büyük eksiklik ama Gökhan için oldukça iyi olacağını söyledi. Golcü oyuncu, "Gökhan son haftalarda iyi oynuyordu. Bizim için kayıp olacaktır. Ben Gökhan'a başarılar diliyorum. Geleceği olan başarılı bir oyuncudur." dedi. "Sana gelen transfer teklifi var mı?" sorusu üzerine tecrübeli futbolcu, "Biz profesyonel oyuncularız. Ben bu konuda sakinim bir beklentim yok. Kafam rahat bir şekilde çalışıyorum. Bana teklif gelirse herkes bilir." diye konuştu.

Webo, Türkiye Ligi'nde Fernandes, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ı en beğendiği oyuncular arasında gösterdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: