Gökhan Töre Saracoğlu'nda çıldırdı

Beşiktaş ısınmak için sahaya çıktığında gerilim zirve yaptı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı başlamadan önce gerilim zirve yaptı. Siyah-Beyazlılar ısınmak için sahaya çıktığında Saracoğlu tribünleri ile Beşiktaş'ın milli yıldızı Gökhan Töre arasında gerilim yaşandı.

Beşiktaş ısınırken, Kadıköy'deki müzik yayınının kesilmesi üzerine Sarı-Lacivertli tribünler Gökhan Töre'ye tepki tezahüratları yükseldi. Futbolcuların yakınında ısındığı tribünden "Silah çeksene silah çeksene Gökhan Töre silah çeksene" tezahüratı başladı. Bunun üzerine Siyah-Beyazlı ekibin yıldızı tezahüratın geldiği noktaya tepki gösterdi. Gökhan'ın karşılık vermesi üzerine tribünleren daha büyük tepki gösterdi.

Reklam
Reklam
[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Beşiktaş maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122315/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-besiktas-macindan-kareler-154494-myspor)

Isınmak için yeşil çimler üzerinde olan diğer Beşiktaşlı futbolcular Gökhan'ı sakinleştirmeye çalıştı. Karşılıklı atışmaların ardından gerilim azaldı. Gökhan, sahanın bir başka bölümüne geçerek, ısınma hareketlerine devam etti.

Fanatik