Gökkuşağı izcilerinden emniyete ziyaret

Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Grubu,İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Grubu, kendilerine polis kıyafetleri yollayan Büyükçekmece Emniyet Müdür Yardımcısı Emin Ilgın’ı ziyaret ederek hep birlikte teşekkür ettiler.

Gökkuşağı Engelli İzci Gurubunun bando takımının gösterisini Emniyet Müdürlüğü bahçesinde izleyen Emniyet Müdür Yardımcısı Emin Ilgın gelen izci grubuna çiçek dağıttı.

Toplum destekli polislerin organize ettiği ziyarette engelli izcilerin bando gösterisi sonrası söylediği şarkıları büyük bir keyifle dinleyen Ilgın, izciliğin iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmeye olan katkısı üzerinde durarak, bir izcinin her ortamda yararlı, kendisine, ailesine ve topluma faydalı olduğunu ve doğada kendi imkânlarıyla ayakta kalmanın yollarından birisi olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Gökkuşağı Engelli İzci Grubu’un kendisini ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Ilgın,” Büyükçekmece Belediyesinin Gökkuşağı Engelli Grubu’nun her bir izcisi ve velilerinin ziyaretinden dolayı çok mutlu oldum. Bu çocukları eğiterek faydalı bireyler olma yolunda adım attırmaya vesile ve bu grubu kurduran Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e izcilere emeği geçenlere buradan teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: