Göksel Gümüşdağ: FIFA U20 Dünya Kupası Büyük Bir Kazanımdır

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, 2013 yılında İstanbul'da gerçekleştirilecek U20 Dünya Kupası'nın büyük bir...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, 2013 yılında İstanbul'da gerçekleştirilecek U20 Dünya Kupası'nın büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

2013 yılında Türkiye’de yapılması kesinleşen U 20 Dünya Kupası’nın imza törenine katılan Gümüşdağ, İstanbul’un birbirinden önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını hatırlatarak, “İstanbul, 2005 Şampiyonlar Ligi Finali, 2009 UEFA Kupası finalinden sonra şimdi de 2013 U20 Dünya Kupası’nı düzenleyecek. Türk futbol tarihinin en büyük organizasyonu olan 2013 FIFA U20 Dünya Kupası, bizim için çok büyük bir kazanımdır.” dedi.

Reklam
Reklam

Gümüşdağ, Zürih’teki toplantının ardından konuşan Gümüşdağ, şunları ifade etti:
“Yakın dönemde Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı dünya çapında organizasyonları düşünürseniz ve bugün imzalanan bu dev organizasyonu da göz önünde bulundurursanız, ülkemizin aday olduğu sportif organizasyon ne kadar büyük olursa olsun, kazanma şansının daima çok yüksek olacağına, artık kimsenin şüphesi olmasın. Türk spor tarihi için çok önemli bir imza attık. Kendim ve ülkem adına çok gururluyum. Dünyadaki tüm futbolseverleri İstanbul’ a Dünya Kupası finali izlemeye bekliyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: