Göksu Alhas’dan İlginç Twit

1461 Trabzon’un başarılı sağ kanat oyuncusu Göksu Alhas, Zirrat Türkiye Kupası’nda aynı grupta mücadele edecekleri...

1461 Trabzon’un başarılı sağ kanat oyuncusu Göksu Alhas, Zirrat Türkiye Kupası’nda aynı grupta mücadele edecekleri Fenerbahçe’ye yönelik ilginç bir twit attı. Oyuncu kendi twitter hesabından “PTT 1 Lig'de karşılaşmayı beklediğimiz Fenerbahçe ile Türkiye Kupası’nda karşılaşıyoruz. Demek ki hayırlısı buymuş” ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Galatasaray’ı eleyerek gruplara kalan 1461 Trabzon’un başarılı oyuncusu Göksu Alhas, gruplarda mücadele edecekleri Fenerbahçe’ye yönelik ilginç bir twit attı. Şike davası sürecinde PTT 1. Ligi'ne düşürülmesi gündeme gelen sarı-lacivertli kulüp ile Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacak olan 1461 Trabzon’un başaralı oyuncusu Göksu Alhas, kendisine ait twitter hesabından “Avrupa yakasını fethettik şimdi sıra Anadolu yakısında. Kanarya”, ifadesini kullanırken , daha sonra “PTT 1. Lig’de karşılaşmayı beklediğimiz Fenerbahçe ile Türkiye Kupası’nda karşılaşıyoruz. Demek ke hayırlısı buymuş” şeklinde twitter attı.

Reklam
Reklam

BİR TWİT'TE SERCAN'DAN

1461 Trabzon’un başarılı oyuncusu Sercan Kaya ise kendine ait twitter hesabından armaya layık olmaya devam edeceklerini belirterek, “Biz Galatasaray karşısında armaya yakışanı yaptığımız gibi. Gruplarda da armaya yakışına yapmaya devam edeceğiz. Bu formaya layık olmaya devam edeceğiz. Elde ettiğimiz başarının tesadüf olmadığını bir kez daha gruplarda göstermek istiyoruz. Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bunu oynadığımız futbolla yapabileceğimizi gösterdik” diye twit attı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: