Göksun 4 yıllık yüksekokuluna kavuştu

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Göksun Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gürbüz, ilçeye...

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Göksun Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gürbüz, ilçeye Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulmasına katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Doç. Dr. Mehmet Gürbüz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Eski kaymakamımız Mehmet Sinan Yıldız'a, Belediye Başkanımız Ramazan Hurç'a, milletvekillerimize Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaskan’a üstün gayretleriyle ve TBMM Başkan vekili Mehmet Sağlam'a teşekkür ediyorum. Artık Göksunlu gençler analarının pişirdiği çorbayı içerek 4 yıllık eğitimini yapabileceklerdir." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Yüksekokulun en kısa zamanda eğitim-öğretime başlamasını istediklerini belirten Gürbüz, "Rektörümüz tarafından atanacak müdür arkadaşımızın layıkıyla görevini yerine getireceğinden şüphemiz yoktur. Bölümler Bankacılık ve Finans, Muhasebe ve Bilgi Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Yönetimi olmak üzere 3 bölümden oluşacak." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz