Gökyüzü uçurtmalarla doldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla, Beypazarı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 11.si düzenlenen uçurtma şenliği,...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla, Beypazarı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 11.si düzenlenen uçurtma şenliği, 7 den 70'e her yaştan vatandaşların yoğun ilgisi ile Hıdırlık Tepesi’nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, İl Genel Meclisi ve belediye meclis üyeleri katıldı.

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, çocukluk günlerine gittiğini söyleyerek, "Gerçekten burada Beypazarılı ve Beypazarı´na gelen misafirler çok güzel bir uçurtma şenliği izliyorlar." diye konuştu. Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz, uçurtma şenliğinin 11.sinin yoğun bir katılımla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi, bu güzel bahar havalarının da başlamasıyla çocuklarımızı eğlendirmek, büyüklere de çocukluklarının vazgeçilmez eğlencesi uçurtma uçurmanın mutluluğunu yeniden yaşatmayı amaçladıklarını ifade eden Özalp, “Bu şenliğimizle birlikte turizm sezonunu da açmış bulunuyoruz. Havaların ısınmasıyla ilçemize son günlerde yoğun bir turist akını başladı. Bugün etkinliğimize çok sayıda Ankara’dan hatta yurt dışından gelen konuklarımız oldu. Gördüğümüz kadarıyla vatandaşlarımızın da şenliğimize ilgisi büyük. Bu ilgi bizleri bu tür etkinlikleri çoğaltmaya yönlendiriyor. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını da tebrik ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Uçurtma şenliğinde büyüklerin çocuklara göre daha fazla uçurtma uçurması ve eğlenmeleri gözden kaçmadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz