Gol Atarken Engel Tanımadılar

Dünya Engelliler Günü'nde Kağıthane ilçe yöneticileri, zihinsel engelli çocuklarla futbol maçında bir araya geldi. Çekişmeli...

Dünya Engelliler Günü'nde Kağıthane ilçe yöneticileri, zihinsel engelli çocuklarla futbol maçında bir araya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşmayı engelli minikler 9-5 kazandı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kağıthane mülki erkanı ile engelliler, futbol maçında bir araya geldi. Kağıthane Kaymakamı Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Çakır, Mevlüt Öztekin, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, işadamları Nejat Güllü ve Musa Can, eski futbolcu Naci Savsun, Çeliktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karamanlı’dan oluşan kadro, Selahattin Korkmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun zihinsel engelli öğrencileriyle karşılaştı. Kıyasıya geçen maçta engelliler, attıkları gollerle büyük alkış aldılar. Her iki devrede üstün oynayan engelli öğrenciler, maçı 9-5 kazandı. Maçı galip bitiren Selahattin Korkmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun öğrencileri, sevinçlerini onları izleyen aileleriyle paylaştı. Madalyalarını Kaymakam Varıcıer ile Belediye Başkanı Kılıç’ın elinden alan engellilerin mutluluğu yüzlerinden okundu.

Reklam
Reklam

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen maçta yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Kılıç, çok iyi oynayan bir rakibe yenildiklerini ama bu yenilginin kendilerini üzmediğini ifade ederek “Çok güzel bir maç oldu. Karşımızda çok istekli bir takım vardı. Çok iyi oynayarak bizi yendiler. Ben hem onları tebrik ediyorum hem de engelliler günlerini kutluyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: