Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir: -"Baharın gelmesiyle kanalizasyon çalışmalarımız başladı"

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, baharın gelmesiyle kanalizasyon çalışmalarının başladığını söyledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, baharın gelmesiyle kanalizasyon çalışmalarının başladığını söyledi.

Özdemir, yaptığı açıklamada, ilçede kanalizasyon sıkıntısı bulunan sorunlu alanlarda çalışmaların başladığını belirtti.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından muhtelif yerlerdeki eksik kanalizasyon şebeke inşaat çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Özdemir, "2012 yılı yatırım programı içerisinde eksik ve sorunlu olan yerlerde kanalizasyon şebeke çalışmaları yapılacaktır" dedi.

Bu arada refüjlerde damlama sulama sisteminin de yapıldığını anlatan Özdemir, ilçede yaklaşık 7 kilometre orta refüj bulunduğunu, daha önceki çalışmalarda 2 bin 500 metrekarelik bölüme damlama sulama hattı döşendiğini kaydetti. Özdemir, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Adıyaman yolu üzerindeki refüje de bin 750 metre uzunluğunda damlama sulama çalışması yaptık. 7 kilometre olan bulvar üzerindeki refüjler, ilçeye farklı bir güzellik katıyor. Bu güzelliği de refüj üzerinde yapılan kaya bahçeleri ve mevsimlik çiçek dikimleriyle modern bir görüntüye kavuşturmaya çalışıyoruz. Refüjlerimizin tamamına imkanlar dahilinde damla sulama sistemi yapmak istiyoruz. Bu sistemle ağaçlar düzenli bir şekilde sulanıyor. Su, zaman ve personel tasarrufu da yapmış oluyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: