Gölbaşı Belediyesi, İtalyan Büyükelçiliği'nde sosyal projelerini anlattı

Gölbaşı Belediyesi, İtalya'nın Ankara Büyükelçiliği'nde düzenlenen bir etkinlikte sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirdiği projelerle ilgili bilgi verdi.

Gölbaşı Belediyesi, İtalya'nın Ankara Büyükelçiliği'nde düzenlenen bir etkinlikte sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirdiği projelerle ilgili bilgi verdi.

Gölbaşı Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Gölbaşı Atatürk Toplum Eğitim Merkezi'nin İtalya Büyükelçiliği'nde düzenlediği etkinlikte, Gölbaşı Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanında yaptığı hizmetler anlatıldı.

Etkinliğe İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Gianpaolo Scarante'nin eşi Barbara Marengo, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın eşi Seher Odabaşı ile Gölbaşı Toplum Eğitim Merkezi Başkanı Mizyel Zorluoğlu ve davetliler katıldı.

Reklam
Reklam

Barbara Marengo etkinlikte yaptığı konuşmada, kadınlara yönelik çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek, Seher Odabaşı'na teşekkür etti.

Mizyel Zorluoğlu ise Gölbaşı Belediyesi'nin kendilerine Gölbaşı Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi'ni tahsis ettiğine dikkati çekerek, "Gölbaşı Belediyesi bu harika yerde sosyal belediyecilik anlamında birçok hizmet veriyor. Bunlar paylaşım noktası, spor mekezi, hünerli eller yöresel ürün pazarı ve merkezimizin yer aldığı toplum merkezidir" dedi.

Büyükelçilikteki etkinlik, müzik dinletisi ve açılan serginin gezilmesinin ardından sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: