Gölbaşı Belediyespor’da 29 Yıllık Özlem Sona Erdi

Gölbaşı Belediyespor, grup üçüncüsü olarak bitirdiği Ankara Süper Amatör Ligden, Bölgesel Amatör Lige çıkmak için...

Gölbaşı Belediyespor, grup üçüncüsü olarak bitirdiği Ankara Süper Amatör Ligden, Bölgesel Amatör Lige çıkmak için karşılaştığı Ostimspor’u 2-0 yenerek mutlu sona ulaştı. 29 yıllık özlem sona erdiren Gölbaşı Belediyespor, BAL Ligi’ne yükseldi.

Ankara 19 Mayıs Stadı’ndaki playoff karşılaşmasının ilkyarısı golsüz sonuçlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Gölbaşı Belediyespor, 50. dakikada gelişen atakta Ali Murat’ın ilk golüyle, 70. dakikada ise Oktay’ın golüyle 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka bir gol olmayınca zafer Gölbaşı ekibinin oldu.

Reklam
Reklam

Gölbaşı Belediyespor, aldığı bu galibiyetle BAL Ligine yükselirken, Ostimspor, BAL Liginden Ankara Süper Amatör Lige düştü.

Bu arada Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, önemli karşılaşmada futbolcularını yalnız bırakmadı. 90 dakika boyunca oldukça heyecanlı bir şekilde maçı izleyen Başkan Odabaşı, hakemin maçı bitiren düdüğü ile birlikte sahaya inerek oyuncuları tek tek kutladı. Odabaşı, yeni sezonda BAL Liginde mücadele edecek olan futbolcularla Gölbaşılıların gurur duyduğunu da söyledi.

“ŞEHİR TURU ATTILAR”

Gölbaşı Belediyesporlu futbolcular ve taraftarlar, Ostimspor zaferinin ardından Ankara dönüşünde Gölbaşı’nda şehir turu atarak BAL Ligi'ne yükselmenin sevincini vatandaşlarla paylaştılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: