Gölbaşı Eğitim Bir-Sen'den faks eylemi

Gölbaşı ilçesinde, Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen), faks eylemi gerçekleştirdi.

Gölbaşı ilçesinde, Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen), faks eylemi gerçekleştirdi.

Gölbaşı PTT'si önünde basın açıklaması yapan, Eğitim Bir-Sen Gölbaşı Temsilcisi Mehmet Daloglu ve bir grup sendika üyesi öğretmen, ek ücret taleplerinin yerine getirilmesini istedi.

Eşit işe eşit ücret düzenlemesiyle 800 bin çalışanın mağdur edildiğini dile getiren Başkan Daloglu, taleplerinin yerine getirilmesini istedi.

Başta Milli Eğitim Bakanı ve ilgili bakanlıklar ile milletvekillerine taleplerini dile getiren dilekçeleri fakslayacaklarını dile getiren Daloglu, Faks eylemini 30 Nisan Pazartesi gününe kadar sürdüreceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Yapılan basın açıklamasının ardından öğretmenler, Gölbaşı PTT'sinden ilgili yerlere faks göndererek eylemlerine son verdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz