Gölbaşı Eğitim-bir-sen’den ‘gezi Parkı’ Açıklaması

Gölbaşı Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Rıfat Elçi, yaptığı basın açın açıklamasında Gezi Parkı olaylarının ağaç meselesi...

Gölbaşı Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Rıfat Elçi, yaptığı basın açın açıklamasında Gezi Parkı olaylarının ağaç meselesi olmaktan çıkıp fitne tohumu ekme meselesine dönüştüğünü söyledi.

Elçi, ilk gün itibarıyla gerçekten çevreye sahip çıkma gibi masumane bir anlayışla başlayan olaylar maksadını aşıp topluma kin ve nefret tohumu ekme yarışına getirdiğini söyledi.

Elçi yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İdare mahkemesi yürütmeyi durdurduğu ve hükümetin projeyi yeniden gözden geçireceğiz, dediği halde marjinal grupların ve ana muhalefetin televizyon kanalı ve yandaş medyası adeta 24 saat canlı yayınla halkı kışkırtmaya çalışmış. Sosyal medyada yalanlar havada uçuşmuş, özellikle özde vatan ve millet düşmanı, sözde ulusalcı bir kanal muhabirinin ‘Keşke birkaç tane ölüm olsaydı daha da güzel olacaktı’ sözleri adeta bir şimşek gibi beyinlerimize çakılmıştır. Ayrıca ağaç koruma bahanesiyle eylem yapanların kökünden sökülmüş ağacı barikat yapmaları da manidardır.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz