Gölbaşı İmam Hatip Ortaokulundan, Kaymakama Plaket

Gölbaşı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan’ı makamında ziyaret ederek,...

Gölbaşı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan’ı makamında ziyaret ederek, yardımlarından dolayı kendilerine plaket verdi.

Gölbaşı İmam Hatip Ortaokulunda yapılan tadilatın eğitim ve öğretim süresine yetiştirilmesinden dolayı Kaymakam Budan’a teşekkür plaketi veren okul öğrencileri, gayretli çalışmalardan dolayı da kendisine teşekkür ettiler.

Kaymakam Budan ise yaptığı konuşmada, yapılan çalışmaların bitirilmesi için bazı günler okulu 3 defa ziyaret ettiğini belirtti. Yapılan tadilatın 23 bin TL’yi bulduğunu kaydeden Budan, öğrencilerden ders çalışmalarını istedi. Budan,“Öğrenci okulda öğrenciliğini bilerek en iyi şekilde ders çalışacak. Öğrencilerimizden tek ricamız ders çalışmaları, okula herhangi bir zarar vermemeleri ve kendilerinden sonra gelecek kardeşlerine okulu aldıkları gibi teslim etmeleridir. Biz eğitim öğretimin aksamaması için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Öğrencilerimizden de isteğimiz vatan ve millete hayırlı olmalarıdır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: