Gölbaşı Lisesi'nden Şiir Ve Müzik Dinletisi

Gölbaşı Lisesi'nde yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde şiir ve müzik dinletisi düzenlenirken, il ve ülke bazında...

Gölbaşı Lisesi'nde yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde şiir ve müzik dinletisi düzenlenirken, il ve ülke bazında derece yapan öğrenci ve öğretmenlere de ödülleri verildi.

Gölbaşı Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinliğe öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı. Müdür Ramazan Akbulut konuyla ilgili yaptığı konuşmada okulun bin 500'e yakın öğrencisiyle büyük bir aile olduğunu ifade ederek bina olarak da bölgenin hatta Türkiye'nin en sağlam okullarından olduklarını belirterek şiir ve müzik dinletisine gelenlere teşekkür ettiğini söyledi. Akbulut, her toplumun bir örfü, adeti ve geleneği olduğunu belirterek, bunu kendilerine bir kültür edineceklerini ve şiir dinletisi gibi etkinlikleri her yıl yapmayı planladıklarını söyledi. "Gölbaşı Lisesi bölgenin en kalabalık ve köklü lisesidir" diyen Akbulut, "Kalabalık olmakla beraber elbette ki dezavantajlı olduğumuz konular da var. Ama bütün olumsuzlukları olumlu hale getirmek için ekip olarak çalışmalara devam edeceğiz. Okul kültürünü oluşturma çalışmalarımız Gölbaşı Lisesi yaşadıkça devam edecektir. Sosyal aktivitelerimiz bu gece ile sınırlı değil, birçok aktivitenin içinde varız ve var olmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Gecenin sonunda çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilere ve öğretmenlere hediyeleri takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: