Gölbaşı Otogarında Bayan Yolculara Gül Dağıtıldı

Gölbaşı Belediyesi Otogar Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bayan yolculara gül dağıtımı...

Gölbaşı Belediyesi Otogar Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bayan yolculara gül dağıtımı yapıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir gül dağıtırken yaptığı konuşmada, “Kadın haklarının hatırlanması ve sorunlarının çözümlenmesi noktasında bugünün önemi büyüktür. Gerek kurtuluş mücadelesinde ve gerekse Cumhuriyetin kuruluşunda kadınlarımızın yaptığı fedakarlıklar halen hafızalarımızdadır. Toplumun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru olan kadınlarımız ve annelerimiz daima özverinin ve sevginin kaynağı olmuşlardır. Sadece bir gün değil her gün hatırlanmaları sevgi ve merhamet abidesi annelerimiz ve kadınlarımıza sevgi ve şefkatle yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum ve unutulmamalıdır ki peygamber efendimizin (s.a.v) söylediği şu güzel Hadis şerif yeter ‘Cennet Anaların ayaklarının altındadır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: