Gölbaşı sel sularına teslim!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı felç etti.

Başkent Ankara'da bir haftadır aralıklarla yağan yağmur hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Dün akşam Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde yağan sağanak yağış hayatı felç ederken, Yavrucak Mahallesi ise sel sularına teslim oldu. Biranda gelen sel suları onlarca lüks villaların suyun içine gömülmesine sebep olurken, besi çiftliklerinde bulunan bir çok hayvan ise ölümle burun buruna geldi. Metrelerce yüksekliğindeki suyun için kurtarılmayı bekleyen hayvanlar çiftlik sahipleri tarafından kurtarıldı. Sulara gömülen villalardaki vatandaşlar ise itfaiye ekipleri tarafından tek tek kurtarıldı. Bölgede yoğun çalışma başlatan belediye ekipleri çalışmalarına devam ederken, jandarma ekipleri ise bölgeye giriş çıkışları kontrol altına aldı.

Reklam
Reklam

Sel sularına evini teslim eden Nurettin Küçükdemirtaş, sel sularının aniden geldiğini söyleyerek, "Ailem evin içindeydi. Sular gelince çocuklarımı zor kurtardım. Hayvanları suyun içinden çocuklarım ile birlikte çıkardım. Biranda oldu herşey" dedi.
Bir çok ekili arazinin de sular altında kaldığı selde belediye ekipleri çalışmalarına sabah saatlerine kadar devam edeceği öğrenildi.