Gölbaşılı Kılavuz ailesi yardım bekliyor

Adıyaman Gölbaşı ilçesinde kanser tedavisi gören Kılavuz ailesi hayırseverlerden yardım bekliyor. Mimar Sinan Mahallesi, Afet...

Adıyaman Gölbaşı ilçesinde kanser tedavisi gören Kılavuz ailesi hayırseverlerden yardım bekliyor.

Mimar Sinan Mahallesi, Afet Evleri'nde ikamet eden Ahmet Kılavuz 9 aydır ilik kanseri tedavisi görüyor. Hiçbir gelirleri olmadığını belirten Kılavuz, yardım bekliyor.

İki defa Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kemoterapiye gittiğini ifade eden Kılavuz, gidiş gelişlerin maliyetlerini dahi karşılamakta zorlandıklarını vurguluyor. İnşaatlarda çalışan eşinin hastalandıktan sonra maddi sıkıntıya düştüklerini belirten Gülay Kılavuz, "Eşim inşaatlarda çalışan birisiydi. Hastalandıktan sonra hiçbir yerde çalışamaz oldu. Tek oda evde ayda 100 lira vererek kirada oturuyoruz. Evimizin bir odası ve bir de mutfakla birlikte kullandığımız banyomuz var. 4 çocuktan ikisi öğrenci, birisini yatılıya verdik, ikisi de daha küçük. Hiçbir gelirimiz olmadığı için ev kirası, çocukların bez parası, giyecekleri hiçbir şeyi karşılayamıyoruz. Çocuklarımın ayakkabıları bile yok. Eş dostun yardımıyla bir şeyler yiyip içiyoruz, Allah onlardan razı olsun." dedi.

Reklam
Reklam

Anne ve babasını kaybettiğini eşinin ailesinin de durumunun iyi olmadığını kaydeden Kılavuz, "Gölbaşı Kaymakamlığı’na başvuru yaptık. Ancak iki ayda bir verdikleri para 200 lira. Yardım için Adıyaman Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü’ne başvuru yapacağız ancak hastane henüz raporu vermedi. Küçük oğlumdan ilik nakli yapılacağı söyleniyor. İnşallah yapılır da eşim kurtulur. Her hafta kan gerekli oluyor, sağ olsunlar amca çocukları ve arkadaşları bu konuda yardımcı oluyorlar. Devletimizin bize yardım etmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: