Gölbaşılı sporcuların eskrimdeki başarısı

Gölbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü, Uluslararası Minikler Eskrim Çocuk Kupası Şampiyonası'nda iki sporcunun derece ile döndüğünü bildirdi.

Gölbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü, Uluslararası Minikler Eskrim Çocuk Kupası Şampiyonası'nda iki sporcunun derece ile döndüğünü bildirdi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Uluslararası Minikler Eskrim Çocuk Kupası Şampiyonası'nın 27-29 Nisan 2012 tarihlerinde Ankara Atatürk Spor Salonu'nda 9 ülkeden toplam 700'e yakın sporcunun katılımı ile yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, şampiyonaya Gölbaşı'ndan katılan iki sporcunun da başarılı olduğu ifade edilerek, şu bilgiler verildi:

Reklam
Reklam

"Adıyaman'dan toplamda 20 sporcu ile temsil edildiği bu Uluslar arası turnuvada başarılı sporcumuz Mehlika Fırat ikinci olarak ilimizi ve ülkemizi gururla temsil edip bayrağımızın göndere çektirmeyi başardı. Bayan flöre dalında Gölbaşı 75. Yıl Cihan Spor Kulübü'nde Mehlika Fırat ikinci oldu.

Şampiyonaya Balıkesir'den ferdi olarak katılan sporcularımızdan Fatmanur Gülen ise birinci oldu. Dereceye giren sporculara madalyalarını Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin taktı."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: