Gölbaşı’nda Bahar Sezonu Açıldı

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, baharın yaklaşmasıyla birlikte ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına başladı.Gölbaşı Belediyesi...

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, baharın yaklaşmasıyla birlikte ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına başladı.

Gölbaşı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, bahar aylarının yaklaşmasıyla beraber ilçe genelinde ağaçlandırma ve yeşillendirme harekatı başlattı.

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilk olarak Konya yolu Gölbaşı çıkışında bulunan 40 bin metrekarelik metruk alanda ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına başladı. Gölbaşı Konya yolu Sahil Caddesi’nin sol kısmında bulunan alana binden fazla ağaç fidanı ve bitki türleri ekilmesi planlandı.

Reklam
Reklam

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, Gölbaşı genelinde bu yıl 20 binden fazla ağaç fidanı ve bitki türleri ekileceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: