Gölbaşı'nda Camiler Ramazan'a Hazırlanıyor

Gölbaşı Belediyesi, Ramazan öncesi camilerde temizlik seferberliği başlattı. Oluşturulan ekipler, ilçedeki camilerin halılarını temizledi ve...

Gölbaşı Belediyesi, Ramazan öncesi camilerde temizlik seferberliği başlattı. Oluşturulan ekipler, ilçedeki camilerin halılarını temizledi ve gül suyu sıktı.

Gölbaşı Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı öncesinde ilçedeki camilerin temizliğini yaptı. Yürütülen çalışma kapsamında önce camilerin halıları temizlendi ve sonra da bir makine ile camilere gül kokusu sıkıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, belediye olarak ilçede bulunan camileri belli aralıklarla temizlediklerini ifade etti. Başkan Odabaşı, Ramazan ayı öncesinde tüm camilerin tekrar temizlendiğini belirterek, "Hedefimiz hemşehrilerimize mübarek Ramazan ayını huzur içinde geçirmelerini sağlamaktır. Ramazan ayı boyunca Gölbaşılıların gül kokusu içinde teravihlerini kılmaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

Bu arada Gölbaşı Belediyesi, bu yıl da vatandaşlara iftarı belediyeye ait kültür merkezlerinde verecek. Yunus Emre Kültür Merkezi, Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi ve Mehmet Akif Kongre ve Kültür Sarayında iftar sofrası kurulacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: