Gölbaşı’nda Futbol Heyecanı Başlıyor

Gölbaşı Belediyesi tarafından mahalle takımları arasında düzenlenen futbol turnuvası 29 Mayıs Çarşamba günü başlıyor.Gölbaşı Sentetik...

Gölbaşı Belediyesi tarafından mahalle takımları arasında düzenlenen futbol turnuvası 29 Mayıs Çarşamba günü başlıyor.

Gölbaşı Sentetik Sahada 4 grupta 14 takımın mücadele vereceği turnuvanın açılışı saat 19.30’da gerçekleştirilecek. Geleneksel hale gelen Gölbaşı Belediyesi Mahalleler Arası Futbol Turnuvasında fikstür çekimi de gerçekleştirildi. Turnuva ile ilgili tüm hazırlıklar tamamlanırken turnuvada takımlar 5 vizeli profesyonel veya amatör futbolcu oynatabilecek.

Gölbaşı Belediyesi’nin düzenlidiği futbol turnuvasında A grubunda Hacılar, Hallaçlı, Yavrucak ve Bahçelievler; B grubunda Selametli, Koparan, Beynam, Karşıyaka; C grubunda Taşpınar, Yağlıpınar, TOKİ; D grubunda da Örencik, Çimşit ve Şafak Mahallesi takımları yer alıyor.

Reklam
Reklam

Turnuvada ilk gün saat 19.30’da Hacılar-Bahçeli, 21.00’de Halaçlı-Yavrucak ve 22.30’da Örencik-Çimşit karşılaşmaları yapılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: