Gölbaşı'nda "Hz. Peygamber kardeşlik ahlakı ve kardeşlik hukuku"konulu konferans düzenlendi

Gölbaşı Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında "Hz. Peygamber, Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku" konulu konferans düzenledi.

Gölbaşı Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında "Hz. Peygamber, Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku" konulu konferans düzenledi.

Gölbaşı Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen konferansta Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Gökçe'nin sunduğu "Hz. Peygamber, Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku" konulu konferansa İlçe Müftüsü Mehmet Taştan da katıldı.

Müftü Mehmet Taştan, konuşmalara geçilmeden önce, salonda bulunan herkese gül dağıttı ve dereceye giren Kutlu doğum Haftası konulu şiir, resim ve kompozisyon dalında dereceye girenlere birer çeyrek altın hediye etti.

Reklam
Reklam

Konferansta konuşan Gökçe, "İslam'da kardeşlik konusunun işleneceği bu yıl ki Kutlu Doğum Haftasının ana teması bizlere kardeşlik şuuru nasip etsin. Dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, bu vahdet bayrağı altında birleşen müminler aynı milletten olup sanki bir vücudun organları gibidirler. Hepsi iman bağıyla birbirine bağlanmış, kopması mümkün olmayan sapasağlam bir kulpa yapışmışlardır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz