Gölbaşı'nda kapalı yol bırakmadılar

Gölbaşı Belediyesi karla mücadele ekipleri dün artan kar yağışında 24 saat görev yaparak, kapalı yol...

Gölbaşı Belediyesi karla mücadele ekipleri dün artan kar yağışında 24 saat görev yaparak, kapalı yol bırakmadı.
Kar yağışının başladığı saatlerden itibaren geceli gündüzlü çalışan ekipler, ilçedeki tüm ana yolları açarken, yüksek ikamet bölgelerinden olan Park Eymir TOKİ Konutları, Bahçelievler Mahallesi, Şafak Mahallesi gibi bölgelerde de aralıksız kar küreme ve tuzlama işleri yaptı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçelerinde yoğun kar yağışı ve soğuk havaya rağmen kapalı yol olmadığını belirterek, çalışmaların bundan sonrada aralıksız süreceğini kaydatti. 56 karla mücadele personelinin, 3 vardiya halinde 24 saat çalıştığını ifade eden Başkan Yakup Odabaşı, şunları söyledi:
“Kar temizleme ve buzlanmayı önlemek için 5 greyder, 6 roder, 3 kar küreme, 2 tuzlama aracı ve 2 dozer kepçe durmadan çalışıyor. Bugüne kadar kar ve buzlanmayla mücadelede bin 200 ton tuz ve 20 ton solüsyon kullanıldı. Özveriyle gece geç saatlere kadar çalışan ekiplerimizin hizmetlerinden vatandaşlarımızın oldukça memnun. Ben de fedakârca çalışmalar yapan işçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz