Gölbaşı'nda Kuran Tilaveti Ve İlahi Konseri Düzenlenecek

Gölbaşı Müftülüğünün organizasyonu ve Gölbaşı Belediyesinin desteğiyle 75.yıl meydanında kuran tilaveti ve ilahi konseri düzenlenecek.Ramazan...

Gölbaşı Müftülüğünün organizasyonu ve Gölbaşı Belediyesinin desteğiyle 75.yıl meydanında kuran tilaveti ve ilahi konseri düzenlenecek.

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında 10 Temmuz günü Gölbaşı ilçe müftülüğünün organize ettiği ve Gölbaşı Belediye Başkanlığının desteği ile 75.yıl meydanında Türkiye birincisi ve dünya ikincisi hafız Mehmet Bilir hoca ile Ravza ilahi grubu tarafından ilahi dinletisi ile kuranı kerim tilaveti seslendirilecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gölbaşı Müftüsü Mehmet Taştan, “Ramazanın, Müslüman’ın gönül dünyasında derin çağrışımları vardır. Müslüman için, Ramazan müstesna bir zaman dilimi, manevi duyuşları daha yoğun yaşadığı feyizli bir huzur iklimidir.

Reklam
Reklam

Ramazan’da mümin öncelikle içe dönük bir sefere çıkarılır. Hayatın her anı içinde aylardır bunalan kalbi, bir sürelik sükûnete davet edilir. Üzerine bulaşan günah kirleri, müminin gayreti nispetinde temizlenir, pörsüyen manevi dokusu ihya edilir. Bizim amacımız camiye giden- gidemeyen kardeşlerimiz için ramazan ayı etkinlikleri kapsamında birlik ve beraberlik duygularını tatmak için belediye başkanımız Yusuf Özdemir beyin ‘de desteğiyle bu programı hazırlıyoruz programımıza ilçe halkımızı davet ediyoruz dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: