Gölbaşı’nda Kutlu Doğum Sevinci

Ankara Gölbaşı Belediyesi tarafından 'Kutlu Doğum Haftası' dolayısıyla program düzenledi. Mehmet Akif Ersoy Kongre ve...

Ankara Gölbaşı Belediyesi tarafından 'Kutlu Doğum Haftası' dolayısıyla program düzenledi.
Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki programa Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Müftü Adem Karakelebek, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve ilçede yaşayanlar katıldı.

Gecede konuşan Yakup Odabaşı, Hz. Muhammed’in (SAV) örnek hayatı ve güzel ahlakıyla alemlere ümmet kapısı olduğunu belirterek, "Düşmanına dahi lanet etmeyip hidayet dileyen ve komşusu açken tok yatanın gerçek mümin olamayacağını ifade eden peygamberimiz bizler için tek örnek insan." dedi.

Reklam
Reklam

Araştırmacı-Yazar Abdullah Yıldız ve Dr. Oğuzhan Aydın da Hz. Muhammed’i (SAV) anlattı.

Ayşe İrem Erdoğan ve Fatma Nur Özler’in 40 Hadis-i Şerif dinletisi ve Sanatçı Ali Toprak’ın seslendirdiği ilahiler katılanlara duygulu anlar yaşattı. Ayrıca ilahiler eşliğinde sema gösterisi yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: