Gölbaşı'nda Tapu Ve Kadastro Müdürlüğü Kutlamalar Yapıyor

Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü Gölbaşı'nda kutlandı.

Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü Gölbaşı'nda kutlandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 165. yıldönümü nedeniyle Gölbaşı Tapu Müdürlüğü'nce düzenlenen Fotoğraf Sergisinde konuşan Gölbaşı Tapu ve Kadastro Müdürü Mehmet Bakındı, Gölbaşı Tapu Müdürlüğü'nde vatandaş memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı amaçladıklarını, bu çerçevede hizmet kalitesi standartlarını artırmak üzere sürekli çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Bakındı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün son yıllarda, geçmişine yakışır bir şekilde; TAKBİS, TARBİS gibi projelerle teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak toplumun hafızası olma görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Mehmet Bakındı, Gölbaşı Tapu Müdürlüğü hizmet sınırları dahilinde 8 mahalle, 3 belde ve 30 köyden gelen taşınmaz mallara ilişkin işlemlerle yaklaşık 55 bin parsel 97 bin malikin kayıtlarının tutulmakta olduğunu belirterek "Gölbaşı Tapu Müdürlüğü olarak, 165. kuruluş yıldönümünü kutladığımız Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün arşivinde yer alan tapu kayıtlarına ait bir fotoğraf sergisi açarak halkımızın beğenisine sunduk" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz