Gölbaşı'nda Yangın

Gölbaşı ilçesine bağlı Hamzalar köyünde, gece saatlerinde bir evin çatısında çıkan yangın sonucu üç ev...

Gölbaşı ilçesine bağlı Hamzalar köyünde, gece saatlerinde bir evin çatısında çıkan yangın sonucu üç ev yandı.

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Evin'e ait evin çatısında çıkan yangın, bir anda evin bitişiğinde bulunan iki eve de sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle, olay yerine Gölbaşı Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Sokakların dar olmasından dolayı güçlükle çalışmalarını yürüten itfaiye ekipleri, yangını yaklaşık 4 saat süren çalışma sonrası kontrol altına alabildi.

Yangın sonucu 2 ev yanarken, 1 ev ise kullanılmaz hale geldi. Komşusunun evinde çıkan yangında kendi evleri de yanan Mehmet Evin ve Osman Evin, yaklaşık 15 yıldan beri yatalak olan komşuları Hüseyin Evin’in çatısında başlayan yangından dolayı mağdur olduklarını belirterek, yardımseverlerden önce yatalak olan komşularının evine, daha sonra da kendilerine yardım edilmesini istedi.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: