Gölbaşı'ndan Kısa Kısa

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçenin birçok yerinde asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçenin birçok yerinde asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Başkan Özdemir, yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Mahallesi ve Fatih Mahallesi asfaltlama çalışmalarında sona yaklaşıldığını, iki mahallede yapılana asfaltlama çalışmalarının ardından Hürriyet Mahallesi'nde sıcak asfaltlama çalışmaları yapılacağını ifade etti.

Başkan Özdemir, ilçenin hızlı bir kentleşme sürecine girdiğine işaret ederek şunları kaydetti:

"İlçemiz konumu bakımından önemli bir yerleşim ve ticaret merkezi haline gelmiştir. Her geçen gün yeni yerleşim alanları, yeni cadde ve sokaklar hizmete girmektedir. Kentimizin en hızlı büyüyen ilçeleri arasında yer alan İlçemizde, belediye hizmetlerini aksatmadan verebilmek için zamanla yarış içindeyiz. Hedefimiz Gölbaşı'nın eksikliklerini gidererek modern bir ortam hazırlamak."

Reklam
Reklam

-Kırkbayır Deresi ıslah çalışmaları devam ediyor-

Gölbaşı Belediyesine bağlı ekipler Yavuz Selim Mahallesi Prof. Dr. Hüseyin Filiz Caddesi kaldırım, yol ve Kırkbayır Deresi ıslah ve yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Yapılacak olan çalışma ile Kırkbayır Deresi'nin her iki yolun kaldırım, ışıklandırma, asfaltlama ve yeşil alan düzenlemelerine başlandı. Yapılan çalışma ile 1 Nisan Bulvarı, Gazi Caddesi, Çevre Yolu ve bisiklet yoluna birleştirilecek olan caddeler planlanan projeler kapsamında modern bir görüntüye kavuşacak."

-Aydınlatma çalışması-

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 75. Yıl Meydanı'nda yapılan çalışmalarda 5 adet yüksek LED aydınlatma direkleri yerleştirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir yaptığı açıklamada, 75. Yıl Meydanı'nın ilçenin vitrini olması nedeniyle daha güzel ve modern bir görüntüye kavuşması aydınlatma çalışmaları yapıldığını belirtti.

Yapılan çalışmalar kapsamında 5 direk dikildiğini ifade eden Başkan Özdemir, aydınlatma direklerinin tasarruf sağladığını ve bunun ilçenin diğer bölgelerine de yaygınlaşacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Emin Tezerdi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: