Gölbaşı'nın Ilk Turizmcileri, Mezun Oldu

Ankara Gölbaşı Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin ilk mezunu 40 öğrenci, diplomalarını alarak turizm ordusuna...

Ankara Gölbaşı Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin ilk mezunu 40 öğrenci, diplomalarını alarak turizm ordusuna katıldı.

Yiyecek ve içecek bölümü öğrencileri için Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Emniyet Müdürü Cafer Tozluoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Murat Bey Balta, bazı siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yakup Odabaşı, ilçenin turizm ve eğitim kenti olma yolunda hızla ilerlediğine dikkat çekerek Gölbaşı’nı dünyaya tanıtmak için seferber olduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

AŞÇI KIYAFETLERİ BAŞKAN’DAN

Yakup Odabaşı, temsili olarak Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ne yeni başlayacak olan aşçılık ve ön büro öğrencilerinin kıyafetlerini giydirdi.

Mezuniyet töreninde daha sonra davetliler, öğrencilerin halk oyunları, grup müzikleri ve Sağlık Meslek Lisesinde eğitim gören Somalili kız öğrencilerin müzik dinletisi izlediler. Mezun olan 40 öğrenci program sonunda keplerini fırlatarak mezuniyetlerini kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz