Gölcük, Arap Turistlerin İlgisini Çekti

Ödemiş’in Gölcük Yaylası, bin 50 metre yükseklikteki gölü, temiz ve serin havasıyla, bugünlerde Suudi Arabistan’dan...

Ödemiş’in Gölcük Yaylası, bin 50 metre yükseklikteki gölü, temiz ve serin havasıyla, bugünlerde Suudi Arabistan’dan gelen konuklarını ağırlıyor. Arabistan vatandaşı Abdullah Süleyman Al-Turoigi ailesi ile birlikte Ramazan ayını Gölcük Yaylası’nda geçiriyor. Suudi Arabistan’da öğretmenlik yapan Abdullah Süleyman Al-Turoigi, Gölcük’e hayran kaldığını belirterek, Gölcük’ü tanıtmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Gölcük’te ailesi ile birlikte ev kiraladığını anlatan Al-Turoigi, Ödemiş’te yaşayanların çok şanslı olduğunu söyledi. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yaşadığını, internette rastlantı eseri gördüğü Gölcük’e tatil amacıyla geldiğini belirten Al-Turoigi, "Burası anlatıldığından da güzel. Dünyada şimdiye kadar gördüğüm en eşsiz doğa burada diyebilirim. 17 gün daha ailemle buradayım. Ramazan ayında güzel bir tatil yaşıyoruz. Bundan sonra da her yaz buraya geleceğim. Burayı tanıtıp en azından arkadaşlarımın gelmelerini sağlayacağım. Ramazan Bayramı sonrası bir kez daha bu kez arkadaşlarımla Gölcük’te olmayı planlıyoruz. Gölcük’ü görenler ve yaşayanlar çok şanslı” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gölcük’te balık tutmaya alıştığını da belirten Abdullah Süleyman Al-Turoigi’ye balık tutarken oğulları Muhammed, Abdurrahman ve Süleyman eşlik ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz