Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş'ten Köy Ziyareti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve beraberindekiler, Saraylı Köyü'nü ziyaret etti.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve beraberindekiler, Saraylı Köyü'nü ziyaret etti.

Köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Ellibeş, burada yaptığı konuşmada, köy ziyaretlerini çok önemsediğini belirterek, her ay köylerde vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinlediklerini söyledi.

Gölcük'e bağlı tüm köyleri önemsediklerini vurgulayan Ellibeş, sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Saraylı Köyü Muhtarı Rıfat Büyükbudak ise köy yollarında parke taşı düzenlemesine ihtiyaç olduğunu dile getirerek, yol genişletme çalışmalarının yapılmasında bazı vatandaşların duvarlarının yıkıldığını, yıkılan duvarların yeniden yapılmasını beklediklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Büyükbudak, köy sınırları içindeki tarihi evlerin aslına uygun olarak restore edilmesi için destek beklediklerini belirterek, "Tarihi mekanları olan yerlerin gezilmesinde, o bölgenin tarihi dokusunu anlatan kitapların ve köyün özgün yapısını içeren çeşitli yiyecek, el sanatları gibi ürünlerin satıldığı bir mekan bu evlerden birisinde yapılabilir. Bu da bölgeye ekonomik açıdan olumlu bir gelişme yaşatır" dedi.

Muhabir: Şahin Oktay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: