"Gölcük, Dünyanın Gözdesi Olacak"

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından Gölcük Tabiat Parkı, dünyanın gözde mekanı olacak" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından Gölcük Tabiat Parkı, dünyanın gözde mekanı olacak" dedi. Yılmaz, AA muhabirine, doğal güzellikleriyle ünlü Bolu'nun doğanın kalbi olduğunu söyledi. Bolu'nun yüzde 65'inin ormanlarla kaplı olduğunu belirten Yılmaz, "Bolu denince akla Abant, Yedigöller, Kartalkaya, Sünnet, Sülüklü Göl ve Gölcük geliyor. Bu tabiat parkları ve göller yılın her mevsiminde yerli ve yabancı on binlerce tatilciyi ağırlamakta. Tabiat parklarını ziyaret eden tatilciler, bulundukları doğaya hayran kalarak, Bolu'dan ayrılıyorlar" diye konuştu. Bolu'ya 13 kilometre uzaklıkta bulunan Gölcük Tabiat Parkı'nın her mevsim bir başka güzelliği yansıttığını anlatan Yılmaz, şöyle konuştu: "Her yıl yaklaşık 350 ile 400 bin kişinin ziyaret ettiği Gölcük'te uzman kişilerin görüşleri alınarak birçok çalışma yapıldı. Tabiat parkının doğal yapısına zarar verilmeden, doğaya uygun çalışmalar sürdürüldü. Bu çalışmalarla birlikte güzel olan Gölcük, dahada güzelleşerek, bir başka güzelliğe büründü. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Gölcük tabiat Parkı dünyanın gözde mekanları arasında yer alacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: