Gölcük Meydanı Asfaltlandı

Tekirdağ'ın Çorlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen alt yapı projeleri kapsamında alt yapısı baştan sona yenilene...

Tekirdağ'ın Çorlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen alt yapı projeleri kapsamında alt yapısı baştan sona yenilene Gölcük Meydanında tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından asfaltlama da gerçekleştirildi.

4. Etap alt yapı çalışmaları kapsamında yüklenici firma ekiplerince yürütülen çalışmalarla altyapısı yenilenen ve temiz ve pis su hatlarının yanı sıra yağmur suyu hattı döşenen Gölcük Meydanında alt yapı çalışmalarının sonlandırılmasının ardından asfaltlama çalışması da yapıldı.

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Çorlu Belediyesi şantiyesinde belediyenin kendi imkanları ile üretilen asfalt yine belediyenin kendi imkanları ve belediye personelince Gölcük Meydanına serildi. Kaldırımı olmayan Gölcük Meydanına kaldırım yapıldığını, asfalt çalışmalarının da kısmen de olsa yapıldığını belirten vatandaşlar çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdiler. Gölcük Meydanında çalışmaların olması gerekenden uzun sürdüğünü de öne süren vatandaşlar, “Uzun süre zahmet çektik. Ancak bunun karşılığında yolun asfaltı yenildi. Kaldırımlarımız onarıldı aynı zamanda genişletildi. Hiç kaldırım olmayan yerlere de kaldırım yapıldı. Bu durumdan memnunuz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: