"Gölcük Sağlıklı Yaşam Vadisi"

KOCAELİ (AA) - "Gölcük Sağlıklı Yaşam Vadisi", insanlara sağlıklı, konforlu ve rahat nefes alacakları stresten uzak bir ortam imkanı sunuyor. 

"Gölcük Sağlıklı Yaşam Vadisi", insanlara sağlıklı, konforlu ve rahat nefes alacakları stresten uzak bir ortam imkanı sunuyor. Gölcük ilçesinde Topçular Mahallesi'nde vadinin açılışı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, Kocaeli'nin projeleriyle tüm belediyelere örnek olmaya devam ettiğini vurguladı. Projenin örnek bir çalışma olduğunu ifade eden Baştopçu, "Kent genelinde böylesi alanların var olduğunu, değerlendirilmesi gerektiğini biliyoruz. Atıl durumdan kurtarılarak halkın hizmetine sunulan, içinde birçok sosyal aktivite yapılacak özelliklere sahip bir proje önemli bir başarıdır. Emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ettiklerini anlattı. Sağlıklı yaşam merkezinde piknik alanları, kamelya, çeşme, spor alanları, oyun parkları ve süs havuzlarının bulunduğunu belirten Karaosmanoğlu, "Ayrıca, engelli çocuk parkları ile engelli çocuklarımızın daha rahat eğlenmesini ve yapılan ahşap köprüler ile daha kolay gezebilme imkanı sağlıyoruz" dedi. "Sulama işlemleri ile vadinin daha yeşil bir görünüme kavuşmasını arzuluyoruz" diyen Karaosmanoğlu, bu tesisin sadece Gölcük halkı için değil, herkese açık olduğunu sözlerine ekledi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise Gölcük halkına yakışan bir projeyi hayata geçirdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Sağlıklı Vadi'nin her yönüyle Gölcük halkının sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek özellikte bir proje olduğunu dile getiren Ellibeş, hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından vadinin açılışı yapıldı, davetlilere etli pilav ,ayran ve tatlı ikram edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz