Gölcük'te Mahalle Muhtarları Toplantısı Yapıldı

Gölcük'te eylül ayı mahalle muhtarları toplantısı yapıldı.

Gölcük'te eylül ayı mahalle muhtarları toplantısı yapıldı.

Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, belediye olarak ilçe genelinde planladıkları çalışmaların program dahilinde devam ettiğini söyledi.

Kalıcı konut alanları ve TOKİ konutlarını da ilgilendiren site yönetimleri oluşturulmasının bölgenin öncelikli sorunlarından biri olduğunu belirten Abiş, site içine sayaç konularak harcanan elektrik tutarının daire başına bölünerek ödenmesinin mümkün olacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Cabir Yeşiltaş ise mahalle toplantılarıyla aciliyet gerektiren sorunların belirlenmesi ve çözümü için harekete geçileceğini bildirdi.

Mahalle muhtarları da bölgelerinde asfalt yama ve düzenleme ihtiyacı olan alanların çalışma programına alınması, site içerisindeki aydınlatmaların yetersiz olması sebebiyle vatandaşların hırsızlık olayları karşısında rahatsız olduklarını ifade etti.

Muhabir: Necdet Doğruyol

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz