GOLDA'nın Bölge Ekonomisine Katkısı Ödüllendirildi

Komgıda AŞ, "Karaman'a Değer Katanlar" töreninde 2012 yılında Ticaret Borsası'na en yüksek tescil ödeyenler sıralamasında 1. olması nedeniyle TOBB Başkanı

Komgıda AŞ, "Karaman'a Değer Katanlar" töreninde 2012 yılında Ticaret Borsası'na en yüksek tescil ödeyenler sıralamasında 1. olması nedeniyle TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarafından ödüllendirildi.

Karaman Ticaret Odası ve Karaman Ticaret Borsası'nın ortaklaşa düzenlediği "Karamana Değer Katanlar" ödül töreni, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla Karaman Piri Reis Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Komgıda A.Ş Genel Müdür Vekili Fatih Doğan, Kombassan Grubu'nun bir üyesi olarak, bölgeye ve Karaman'ın ekonomisine, sanayisine ve tarımına kattıkları değerlerin, 2013 yılında da artarak devam etmesi için gayret sarf ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Kombassan Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin de Kombassan Grubu'nun ekonomiye ve istihdama sağlamış olduğu katkıların bölge insanınca takdir edildiğini, bu tür ödüllerin yapılacak hizmetler için motive edici olduğunu belirtti.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: