Goldaş'tan Truva koleksiyonu

İSTANBUL (İHA) - Goldaş, Truva filminin gösterimde olduğu dönemde tarihe damgasını vuran Anadolu'nun en önemli medeniyetlerden Truva'nın adını taşıyan yeni bir koleksiyon hazırladı.

Goldaş Truva Koleksiyonu, Homeros'un İlyada'sından uyarlanan ve Brad Pitt, Orlando Bloom, Diane Kruger gibi ünlülerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkati çeken, "Truva" (Troy) filminin vizyona girmesiyle aynı günlerde vitrinlerdeki yerini aldı. Anadolu topraklarında hayat bulan zengin bir kültürün izlerini bugüne taşıyan Goldaş'ın Truva Koleksiyonu, dönemin takılarının aslına sadık kalarak yeniden tasarlandığı altın kolye ucu, küpe ve kolyelerden oluşuyor. Koleksiyonda yer alan takılar, uygulanan özel bir teknik sayesinde kazandıkları görünümleri ile eskiyi aratmıyor ve binlerce yıl öncesinden gelmiş hissi uyandırıyor.

Reklam
Reklam

Truva koleksiyonunun ayrıca Goldaş Kuyumculuk tesislerinde üretimi gerçekleştirilen Silver D'sign markası ile gümüş olarak da özel paketlerde takı meraklılarının beğenisine sunulacağı bildirildi.

Truva Koleksiyonu, Goldaş'ın İstanbul Capitol Alışveriş Merkezi, Bağdat Caddesi, Ataköy Galleria, Taksim, Profilo Alışveriş Merkezi, Ankara Migros Alışveriş Merkezi mağazalarının yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya ve Almanya'daki mağazaları ve dünyanın dört bir yanındaki satış noktasında sunuluyor.