Göle FEM Dershanesi'nin 'Kutlu Doğum' Sınav Sonuçları Açıklandı

Ardahan Göle FEM Dershanesi tarafından bir hafta önce Kutlu Doğum münasebetiyle Rahime Kaya'nın 'Efendiler Efendisi...

Ardahan Göle FEM Dershanesi tarafından bir hafta önce Kutlu Doğum münasebetiyle Rahime Kaya'nın 'Efendiler Efendisi Hazreti Muhammed' (sas) kitabından yapılan sınav sonuçları açıklandı.

Dershane yönetimi, ilk 3’e giren öğrencilere hediyeler verdi. Üçüncü olan Tuba Toprak'a mp4, ikinci olan Ferhat Karakuş'a çeyrek altın ve birinci olan Fırat Karakuş'a tablet bilgisayar hediye edildi. Hediyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Yazıcı verdi. Yazıcı, başarılarının devamını diledi.

Dershane Müdürü Hicabi Han ise Göle de okuma adına bundan sonra her ay düzenli olarak tüm Göle halkının katılabileceği ve belirlenen bir kitaptan sınav yapacaklarını söyledi. Han, her sınav sonunda da ilk 3’e girenlere ödül verileceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: