Gölete Düşen Kadın Boğularak Can Verdi

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde gölete düşen kadın boğularak hayatını kaybetti.Sorgun Mükremin Göleti yakınlarındaki Beğendik Kooperatif Evlerinde...

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde gölete düşen kadın boğularak hayatını kaybetti.

Sorgun Mükremin Göleti yakınlarındaki Beğendik Kooperatif Evlerinde ikamet eden Mehtap Ör (35), dün akşam saatlerinde dolaşmaya çıktı. Ör, bir anda ayağının kayması sonucu kıyısında yürüdüğü Mükremin Göleti'ne yuvarlandı. Kurtulmak için çırpınmaya başlayan ve yardım isteyen talihsiz kadın, kıyıdaki balıkçılar olay yerine yetişinceye kadar boğularak hayatını kaybetti.

Olay sırasında karşı kıyıda balık tutan Yakup Yeşilay (29), su yüzeyinde batıp çıktan cismin ördek mi, insan mı olduğuna karar veremediklerini belirterek, “Bir müddet sonra 'imdat' çığlıklarını duyunca hemen o yöne doğru koştuk ancak arada mesafe vardı. Olay yerine geldiğimizde kadının su yüzeyinde yüzüstü yattığını gördük. Hemen olayı emniyet güçlerine haber verdik. Emniyet güçleri su motoruyla gelip kadının cesedini çıkardılar” dedi.

Reklam
Reklam

Mehtap Ör’ün babası Hasan Özbilgin ise, genellikle fazla dışarı çıkmayan kızının, hiç kimseye haber vermeden öğle üzeri evden çıkıp bir daha dönmemesinin kendisini endişelendirdiğini, bunun üzerine kayıp ihbarında bulunduğunu, daha sonra kızının boğulduğu haberini aldığını söyledi.

Evli ve bir çocuk annesi olan Mehtap Ör’ün Kayseri Melikgazi nüfusuna kayıtlı olduğu, kocasının Kayseri’de çalıştığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: