Gölette Balık Avlayan Kardeşlerin Kayığı Alabora Oldu

 Samsun'un Bafra ilçesinde balık avladıkları gölette kayıkları alabora olan iki kardeşten biri boğularak yaşamını yitirdi. 

Samsun'un Bafra ilçesinde balık avladıkları gölette kayıkları alabora olan iki kardeşten biri boğularak yaşamını yitirdi. İlçenin Koşu köyü Mengeller mevkisindeki gölette balık avlamak isteyen Bayram Yaman ile kardeşi Sabahattin Yaman (25), kayıkla gölete açıldı. Göletin ortasına kadar giden kardeşlerin kayığı, henüz belirlenemeyen bir nedenle alabora oldu. Suya düşen kardeşler, yüzerek kıyıya çıkmaya çalıştı ancak Sabahattin Yaman bir süre yüzdükten sonra gözden kayboldu. Kardeşini kurtarmaya çalışan Bayram Yaman ile çevredeki vatandaşların çabasına karşın Sabahattin Yaman bulunamadı. Güvenlik güçlerine haber verilmesiyle olay yerine gelen Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Su Altı Grup Amirliğine bağlı dalgıçlar, yaklaşık 3 saat süren arama çalışması sonucu Yaman'ın cesedine ulaştı. Evli ve 1 çocuk babası Sabahattin Yaman’ın Muğla’da inşaat işçisi olarak çalıştığı, bir süre önce köyüne geldiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: