Gölette can pazarı: Ağabey ile amca boğuldu

Musabeyli ilçesinde, sulama göletine düşen 9 yaşındaki çocuğu kurtarmak isteyen ağabeyi ile amcası boğuldu. Küçük çocuk, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Musabeyli ilçesinde, sulama göletine düşen 9 yaşındaki çocuğu kurtarmak isteyen ağabeyi ile amcası boğuldu. Küçük çocuk, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'te yaşayan Güneş ailesi, Musabeyli ilçesindeki yakınlarının yanına gitti. Buradaki akrabalarıyla Üçpınar Göleti kıyısında pikniğe giden Güneş ailesinin çocukları Sena (9), gölete düşünce, ağabeyi Ayhan Güneş (13) ve amcası Mehmet Güneş (26) onu kurtarmak için suya girdi.

Göletteki 2'si çocuk 3 kişinin çırpındığını gören vatandaşlar, bu sırada olay yerinden geçen düğün konvoyunu durdurarak yardım istedi. Gölete giren vatandaşlar, Sena Güneş'i kurtardı. Sena Güneş, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Sena Güneş'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Suda kaybolanlardan Ayhan Güneş'in cesedini bulan ve sudan çıkaran vatandaşlar, amca Mehmet Güneş'i tüm aramalara rağmen bulamayınca, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü'nden (AFAD) yardım istedi. Olay yerine gelen ve aralarında dalgıçların da bulunduğu AFAD kurtarma ekipleri, 2 saatlik çalışma sonucu Mehmet Güneş'in cesedini buldu.

Ayhan Güneş ve Mehmet Güneş'in cesetleri, otopsi yapılmak üzere Kilis Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Bu arada, Güneş ailesinin fertleri, cesetler sudan çıkarılırken sinir krizi geçirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: