Golf Arabası Devriyesiyle Side'de Dilenci Ve Seyyar Satıcılara Geçit Verilmiyor

Antalya Side Belediyesi özel güvenlik ve zabıta ekipleri, antik kent ve sahil yolunda denetimlerini 2...

Antalya Side Belediyesi özel güvenlik ve zabıta ekipleri, antik kent ve sahil yolunda denetimlerini 2 golf arabasıyla yapıyor.

30 özel güvenlikçi ve zabıta ekipleri, dilenci, seyyar satıcı, sahte turist rehberi ve turistleri rahatsız eden kişilerin Side Sahil Yolu ve antik kentte dolaşmalarına geçit vermiyor. Side Belediyesi ayrıca yerli ve yabancı turistlerin güvenliğini 300 güvenlik kamerasıyla sağlıyor.

Side Belediye Başkanı Abdukadir Uçar, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da antik kent ve 5 kilometrelik Side Sahil Yolu'nda seyyar satıcı, dilenci ve turistleri rahatsız edecek bütün unsurlara geçit vermeyeceklerini kaydetti. Özel güvenlik ve zabıta ekiplerinin golf arabasıyla antik kent içinde dolaşarak kontrol yaptıklarını belirten Uçar, beldelerinde yılın 12 ay turist hareketiliği olduğu için müşteri memnuniyetine özel önem verdiklerini söyledi. Uçar, "Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemli. Sürdürülebilir turizmin temelinde güven vardır. Biz de Side'de güvenli turizm kapsamında yılın 365 günü turizmi canlı tutmaya çalışıyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: