Gölfest’te Milli Piyango Çekilişi Ve Kıraç Konseri

Bu yıl 15.düzenlenen Gölfest Kuru Peygamber Üzümü Festivalinde milli piyango çekilişi ve Kıraç konseri yoğun...

Bu yıl 15.düzenlenen Gölfest Kuru Peygamber Üzümü Festivalinde milli piyango çekilişi ve Kıraç konseri yoğun ilgi gördü.

Gölbaşı Kaymakamlığı'nın düzenlediği Gölbaşı Peygamber Üzümü Festivali (Gölfest) kapsamında ilçe stadında gerçekleştirilen çekilişte, büyük ikramiyeyi Kaymakam Ali Edip Budan'ın çektiği numaralar belirledi. 2 milyon TL'lik ikramiye ‘033990’ numaralı bilete isabet etti. Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'in çektiği rakamlar da 20 bin TL'lik diğer büyük ikramiyeyi belirledi. 20 bin TL, ‘101843’ numaralı biletin sahibine çıktı.

Reklam
Reklam

Kaymakam Budan ve Belediye Başkanı Yusuf Özdemir programdaki konuşmalarında, Gölbaşı'nın kozmopolit bir ilçe olduğunu ve herkesin birbiriyle barışık yaşadığını söyledi.

Budan ve Özdemir Milli Piyango İdaresi'ne ilçede gerçekleştirdiği çekiliş dolayısıyla teşekkür etti. Daha sonra programa katılan davetliler arasında yapılan çekilişte 5 kişiye 82 ekran LCD televizyon verildi. Televizyon kazanan talihlilerden ilçe emniyet müdürlüğünde görevli polis memuru Çetin Keser, kazanmış olduğu hediyeyi Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne hediye etti. Program yerel sanatçılar ve Kıraç konseriyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz