Gölhisar'da Ilkokula Projeksiyon Yardımı

Acıpayam Türk Eğitim-Sen Temsilciliği, Gölhisar ilçesindeki Yeşildere İlk ve Ortaokuluna projeksiyon cihazı yardımı yaptı.

Acıpayam Türk Eğitim-Sen Temsilciliği, Gölhisar ilçesindeki Yeşildere İlk ve Ortaokuluna projeksiyon cihazı yardımı yaptı.

Köy okullarında açılan kursları ziyaretleri sırasında Yeşildere İlk ve Ortaokulunun projeksiyon cihazının olmadığını öğrendiklerini ifade eden Gölhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rıza Ertürkmen, Denizli Yeşildereliler Derneği'ne ulaşılarak okul için yardımda bulunduklarını kaydetti.

Dernek yardımıyla aslen Yeşildere köyünden olan Acıpayam Türk Eğitim-Sen Temsilcisi Musa Erdoğan'a ulaştıklarını belirten Ertürkmen, "Acıpayam Türk Eğitim-Sen Temsilcisi Musa Erdoğan, okul için projeksiyon cihazı temin ederek bizzat kendisi getirdi. Gölhisar Halk Eğitim Merkezi Müdür Başyardımcısı Yılmaz Tunç'la beraber okulumuzu ziyaret ettik. Cihazı, okul müdürü Mehmet Türel'e teslim ettik. Acıpayam Türk Eğitim-Sen Temsilcisi Musa Erdoğan, okullar için eksik olan cihazlarının teminine devam edeceklerini söylediler' dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Murat Çoban

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: